Project

Opdrachtgever

Liander N.V.

Locatie(s)

Schalkwijk & Haarlem-Zuid

Project Periode

feb 2022

Afgerond:

Werkzaamheden elektriciteitsnetwerk Schalkwijk & Haarlem-Zuid


In Schalkwijk en delen van Haarlem-Zuid gaat Van Baarsen Buisleidingen B.V. de aankomende periode werkzaamheden verrichten aan het elektriciteitsnetwerk. Middels dit project wordt heel het elektriciteitsnetwerk van Haarlem verzwaard van 6.000 V naar 10.000 V. Vanuit het onderstation, welke zich op de Frieslandlaan bevind, zullen wij meerdere middenspanningsverbindingen aanbrengen om het einddoel te bewerkstelligen. Deze verzwaring van het net is nodig om aan de behoefte van elektriciteit van dit moment te voldoen. Zie de Overzichtstekening voor een totaal overzicht van alle nieuw te leggen verbindingen.

Voortgangstekening: Voortgangstekening
Planning: Planning


Bereikbaarheid
We moeten de werkzaamheden verrichten op de locatie waar de kabels en leidingen liggen, in het geval van deze werkzaamheden zal dit over het algemeen in het trottoir zijn. Om de werkzaamheden zo veilig als mogelijk uit te voeren maken wij gebruik van tijdelijke verkeersmaatregelen, dit kan er voor zorgen dat meerdere plekken wellicht minder goed te bereiken zijn.
Corona en werkzaamheden
Al onze medewerkers werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Wij willen u vragen deze ook in acht te nemen. Houd minimaal 1,5 meter afstand van onze monteurs. Spreek ze alleen aan als het echt nodig is. Zo kunnen zij hun werk veilig uitvoeren.


Heeft u nog vragen?

U kan ten alle tijden u vragen of opmerkingen bij ons kwijt. Hiervoor kan u onze project manager benaderen, zie hieronder de contactgegevens.

René van der Sluis
E-mail: r.vandersluis@vbaarsen.nl
Telefoonnummer: +31 0630691239

Voor meer informatie aangaande de werkzaamheden wordt u door verwezen naar de website van Liander N.V. (opdrachtgever), zie www.liander.nl.