Van Baarsen

Welke vraag onze klant ook heeft, wij lossen het probleem op. Dit doen we al meer dan vijftig jaar. Het is ons handelsmerk en recept voor succes.

VAN BAARSEN Transport VAN BAARSEN Transport VAN BAARSEN Transport

1946

VAN BAARSEN Transport

Bas van Baarsen legt de basis voor VAN BAARSEN TRANSPORT. Niet veel later werd voor het aannemen van grondwerken de combinatie van Baarsen & Cornelissen gevormd. Deze samenwerking houdt 15 jaar stand.

1962

van Baarsen Aannemingsbedrijf

1 April 1962 Wordt N.V. Aannemingsbedrijf S. van Baarsen opgericht. De directeur is Dhr. S. van Baarsen

van Baarsen Aannemingsbedrijf van Baarsen Aannemingsbedrijf van Baarsen Aannemingsbedrijf
WRK-III WRK-III WRK-III

1975 - 1981

WRK-III

Van Baarsen speelt een belangrijke rol bij de aanleg van de WRK-III. 70 kilometer aan betonnen buizen met diameter van 1400mm. Het tracé loopt van het waterzuiveringsstation in Andijk (PWN) tot aan de duinen bij IJmuiden.

1988

Eerste gaswerkzaamheden

Door de eerste gas werkzaamheden succesvol te hebben afgerond in Zandvoort krijgt van Baarsen meer gas werkzaamheden in Haarlem en omstreken. Deze samenwerking is, hoewel inmiddels met Liander, tot op de dag van vandaag in stand gebleven.

Eerste gaswerkzaamheden Eerste gaswerkzaamheden Eerste gaswerkzaamheden
Elektra werkzaamheden Elektra werkzaamheden Elektra werkzaamheden

1995

Elektra werkzaamheden

Naast de aanleg van water- en gasleidingen start van Baarsen met elektra. Door het aanleggen en vervangen van kabels én leidingen kunnen er nu ook combi klussen worden aangenomen.

2019

Centrum Amsterdam

In samenwerking met Heijmans heeft van Baarsen de opdracht de binnenstad van Amsterdam te voorzien van nieuwe gasleidingen. Mooi maar lastig werk, waar de inmiddels jarenlange ervaring goed van pas komen.

Centrum Amsterdam Centrum Amsterdam Centrum Amsterdam
Nieuw kantoor Nieuw kantoor Nieuw kantoor

2023

Nieuw kantoor

Inmiddels werkt van Baarsen voor Dunea, PWN, Waternet, Liander, Stedin en verschillende gemeenten. En is de ruimte op de huidige locatie aan de Sloterweg niet meer voldoende. De verwachting is dat we in 2024 verhuizen naar de Rijnlanderweg te Hoofddorp.

Projecten waar we trots op zijn

Bij Van Baarsen Buisleidingen hebben we meer dan 1000 projecten per jaar. Er zijn er meerdere waar we echt heel trots op zijn. Bijvoorbeeld door nieuwe technieken, innovaties, mijlpalen, duurzame toepassingen, complexe gestuurde boringen onder de waddenzee.. de lijst is eindeloos.