Welke vraag onze klant ook heeft, wij lossen het probleem op. Dit doen we al meer dan vijftig jaar. Het is ons handelsmerk en recept voor succes.

Om deze reden hebben wij door de jaren heen en in een veranderende omgeving niet alleen de klant geholpen maar ook een schat aan unieke ervaring opgedaan.

Welke vraag onze klant ook heeft, wij lossen het probleem op. Dit doen we al meer dan vijftig jaar. Het is ons handelsmerk en recept voor succes. Om deze reden hebben wij door de jaren heen en in een veranderende omgeving niet alleen de klant geholpen maar ook een schat aan unieke ervaring opgedaan.

Drinkwater uit de kraan was in de jaren vijftig van de vorige eeuw niet vanzelfsprekend. Anders dan nu, moesten veel dorpjes nog worden aangesloten op het waternet. In die periode, om precies te zijn in 1962, zag Van Baarsen het levenslicht.

We begonnen als sloopbedrijf. Met het goede materieel dat we hadden en onze dienstverlenende mentaliteit van ‘aanpakken en gewoon doen’, specialiseerden wij ons langzaam maar zeker in het ontwerpen en ondergronds leggen van gas-, water- en elektriciteitsleidingen. Dat doen we in makkelijke maar, vooral tegenwoordig, steeds vaker in moeilijk bereikbare en soms uiterst complexe omgevingen. Geen klus is te ingewikkeld aangezien wij de beste technisch haalbare oplossing bedenken en deze dan ook direct toepassen.

Denk aan sleufloze technieken als traditioneel graven niet mogelijk is. Het machinepark waarover we beschikken, is net als 50 jaar geleden hypermodern en zodoende inzetbaar voor welke klus dan ook. Ontwikkelingen van morgen zijn we steeds een stap voor.

Onze uitdaging voor de komende jaren ligt op het verduurzamen van de ondergrondse infrastructuur zodat deze haar rol kan spelen in het verduurzamen van de Nederlandse maatschappij. Daarmee spelen we in op de behoefte van onze klanten en de vraag vanuit de maatschappij.

Waarom van Baarsen?

Ontzorgen van klanten in complexe omgevingen

Klanten krijgen bij ons nooit nul op het rekest, hoe ingewikkeld soms bijna onuitvoerbaar deze ook leek. Uitdagingen gaan we aan, problemen lossen we op. Nog steeds. Daarmee ontzorgen we al meer dan 50 jaar onze klanten, op drukke verkeersaders waar het verkeer weinig tot geen hinder mag ondervinden van de werkzaamheden of bij mensen thuis bij het aanleggen van een huisaansluiting.

Communicatie met de buurt

We zorgen er voor dat de mensen in de omgeving waarin we de klus klaren, daar zo min mogelijk overlast van ondervinden én goed worden geïnformeerd.   Onze ervaren projectleiders weten waarop ze moeten letten.

150 gedreven vakmensen staan voor u klaar!

Wij werken volgens alle certificeringen en kwaliteitsnormeringen die ons vak aan ons stelt.  Ook op een moeilijk bereikbare locaties als een spoorlijn , waterweg of onder de Waddenzee.  In dunbevolkte omgevingen zoals een weiland waar natuurwetgeving bepaalt dat je geen grondwater mag oppompen of in dichtbevolkte omgevingen waar bijvoorbeeld het heien van damwanden geen gevolgen mag hebben voor de woningen. Het maakt niet uit waar en hoe, wij voldoen aan de eisen van de certificerende instellingen en de kwaliteitsnormen die hiervoor gelden. Omwonenden willen niet teveel overlast, ook daar zorgen we voor. Wij klaren de klus, hoe moeilijk ook.

Altijd een oplossing

En dat is wat we doen. Welke vraag u ook heeft, we lossen het probleem op. Dat doen we al bijna vijftig jaar. Het is ons handelsmerk en recept voor succes.