Onze
Diensten

Van Baarsen Buisleidingen B.V. biedt de volgende diensten aan. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Leidingen

Van water,-en gasleidingen en van warmte- tot koudeleidingen, Van Baarsen Buisleidingen B.V. is een specialist op het gebied van ondergrondse leidinginfrastructuur.
We realiseren leidingen in iedere diameter en variërend van enkele meters tot vele kilometers lang. Ook in zeer complexe locaties zoals onder de Waddenzee en in dichtbevolkte binnensteden.

Gasleidingen

Gasleidingen voor transport of distributie, meters of kilometers... Van Baarsen Buisleidingen B.V. is een specialist in het ontwikkelen, aanleggen en opleveren van ondergrondse gasleidingen in elke diameter.

Warmte- en koudeleidingen

Duurzame energieprojecten met CO2-reductie zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Warmte en koude transport leidingen worden steeds meer aangelegd, ook Van Baarsen Buisleidingen B.V. heeft hier ervaring mee.

Waterleidingen

Leidingen voor transport of distributie van water. Wij realiseren waterleidingen in elke diameter en voor elk gebruik, huishoudelijk of industrieel. Wij zijn gecertificeerd volgens de laatste CKB normen en wij werken dus altijd veilig en schoon.

Huisaansluitingen

Als Van Baarsen Buisleidingen B.V. komen we ook “bij uw klanten thuis”. Zo plaatsen we slimme meters, gasleidingen en waterleidingen tot in de meterkast. Om de overlast voor uw klanten tot een minimum te beperken plaatsen we steeds vaker ook meerdere soorten leidingen tegelijkertijd. Wij zijn daarom graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken zodat wij met u mee kunnen denken in het vormgeven van dit proces om zo hoge kosten in een later stadium te voorkomen.

Kabels

Kabels zijn het levensbloed van de Nederlandse maatschappij. Het is van cruciaal belang dat de ondergrondse kabelinfrastructuur in tiptop conditie blijft en klaar wordt gemaakt voor de toekomst. Wij beschikken over de expertise voor de volgende diensten:

Middenspanning

Het aanleggen van middenspanningsleidingen stroomt door de vezels van ons bedrijf. Door de verschuivingen naar duurzame energie stijgt de vraag naar nieuwe slimme kabelnetwerken en aansluitingen.

Laagspanning

Laagspanning kent vele aandachtspunten en risico’s. Het lijkt zo simpel, maar distributieleidingen voor stroomvoorziening van woningen en bedrijven is een vak apart. Zeker nu meer en meer bedrijven en consumenten over gaan op eigen duurzame energie opwekking, elektrische auto's en nul-energie woningen.

Distributienetwerken

Vanaf het transformatorstation of de wijkcentrale tot in de woning of bedrijfsruimte. Van Baarsen Buisleidingen B.V. ontwerpt, realiseert, saneert, beheert en onderhoudt fijnmazige distributienetwerken.

Huisaansluitingen

Wij leggen kabels tot in de meterkast. We brengen onder andere elektriciteit, internet, glasvezel, televisie en telefoon naar binnen. Van ontwerp tot plaatsing.

Aanvullende
dienstverlening

Door onze expertise op het gebied van ondergrondse leidingen bieden wij naast de aanleg van kabel en leidingsystemen de volgende aanvullende diensten aan:

Storingsdienst

Alhoewel storingen in Nederland tot een van de laagste ter wereld behoren, komt het toch voor dat er storing is. We kunnen natuurlijk niet zonder gas, water of elektriciteit. Daarom staan onze storingsdienst medewerkers dag en nacht en bij weer en wind voor u klaar.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud van leidingen en kabels. Van Baarsen Buisleidingen B.V. kan de zorg van u overnemen zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een discussie op maat over de mogelijkheden. Gezamenlijk stellen we een dienstenpakket samen dat volledig is afgestemd op uw wensen.