Van Baarsen

Onderstation Frieslandlaan-Haarlem

Elektra

Elektra

Duurzaamheid

Veiligheid

location icon

Locatie

Haarlem

electric

Dienst

Elektra

avatar

Opdrachtgever

Liander

time icon

Jaar

2021

Van Liander hebben we de opdracht ontvangen om in een splinternieuw onderstation op de Frieslandlaan-Haarlem 25 x 3x240 mm singel kabels en 4 x 3x630 mm singel kabels aan te brengen.

Dit betekent dat 29 velden aangesloten moeten worden in het station, alle velden vullen met de singel kabels en 29 eindsluitingen monteren.

Ook buiten het station aan beide kanten van de straat het geheel aanbrengen van deze kabels en met 12 x mantelbuizen de asfaltweg over te steken om vervolgens ook daar 60 mtr naar links en rechts alles op eind te brengen.

Dit werk is natuurlijk niet zomaar gestart, we hebben hier als van Baarsen ook de engineering verzorgd en alle veldnummers uitgezocht en verwerkt in een verzameltekening.

Op ieder einde van de kabel die in de grond ligt staat met witte markeerstift het veld- en kabelnummer zodat, als we deze gaan doorverbinden, alles duidelijk is voor de monteur.

Uiteraard hebben we alle invoeren weer waterdicht gemaakt en het geheel naar alle tevredenheid  hersteld.

In het kader van de energietransitie is dit project het maken van nieuwe midden spanning ringen MS 10 KV/ 20 KV met onder andere een nieuwe ring voor het Spaarne Ziekenhuis.

Weer een mooi project afgerond, door van Baarsen van A tot Z uitgevoerd waarbij wij plan technische details hebben aangeleverd, de complete engineering voor onze rekening hebben genomen en naar ieders tevredenheid hebben opgeleverd.

Alle projecten