Van Baarsen

Verbreding A9 Badhoevedorp – Holendrecht (BAHO)

Elektra

Gas

location icon

Locatie

Badhoevedorp

electric

Dienst

Elektra

avatar

Opdrachtgever

Liander, Stedin, Waternet

time icon

Jaar

2021

''20 projecten van A tot Z uitgewerkt''

Vorig jaar augustus kregen we een spoedopdracht van Liander om alle kabels, die raakvlakken hebben met de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht, om te leggen en na het omleggen weer aan te sluiten op het bestaande net. Daarnaast rooien we ook grote gedeeltes kabel die komen te vervallen.

 

Dan praten we over laagspanningskabels, middenspanningskabels en signaalkabels, alles in het beheer en onderhoud van Liander.

 

Het gaat om 20 projecten die allemaal door ons van A tot Z zijn uitgewerkt. Denk aan, vergunningen, verkeersplannen, overleggen maar ook de planning met andere partijen over de bodem, archeologie, enz.

 

Om zo efficiënt mogelijk te werken nemen we ook het de gasleiding (Stedin), de waterleiding (Waternet) en het persriool (gemeente Ouder Amstel) mee in de werkzaamheden.

 

Kortom een mooi werk waar we alle disciplines zelf aanleggen, zelf als van Baarsen alles monteren en een compleet plaatje aanleveren en opleveren en alles wat daartussen in zit.

 

We zijn nu druk bezig om Fase 2 te ontwerpen, aan te bieden aan de opdrachtgevers en zo verzekerd te zijn van een mooi stukje werk.

Alle projecten